Moje první kniha o jídle

Novinka
329 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Zdravý a pozitivní vztah k jídlu si budujeme už od dětství. A záludné dětské otázky dokážou mnohé rodiče pořádně překvapit. Proč musíme vůbec jíst? A proč to nemohou být jen sladkosti? Moje první kniha o jídle, za níž stojí Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin a autorka dvou úspěšných bestsellerů pro dospělé a Lukáš Tomek z ilustrátorského dua Tomski&Polanski, pomůže dětem i rodičům na všechny důležité otázky týkající se jídla s hravostí odpovědět.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Karolína Fourová je inženýrkou v oboru výživy a kvality potravin. Již během studia pracovala jako odborník na výživu v renomované české organizaci a nyní vyvrací výživové mýty, edukuje veřejnost o správném stravování, nakupování a výběru potravin prostřednictvím sociálních sítí. Lásku k jídlu a focení a zdravý postoj ke stravování propojila díky blogu Nejez blbě. Jelikož tráví více času v kuchyni než v chemické laboratoři, v roce 2019 vyhrála kategorii Přínos v soutěži Food blog roku. V roce 2020 vítězství obhájila a připojila k němu vítězství v kategorii Instafood a celkové druhé místo. V současné době působí jako gastronomická novinářka.

Doplňkové parametry

Kategorie: Naučné knihy pro nejmenší
EAN: 9788028405571
Autor: Karolína Fourová
Ilustrace: Lukáš Tomek
Nakladatel: Pikola
ISBN: 978-80-284-0557-1
Rok vydání: 2025
Podrobnosti: leporelo, 205 × 250 mm, 40 stran
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: